Mišinio idėjos: Prieš kepdami į tešlą įpilkite nuo ½ iki ¾ puodelio tamsaus šokolado drožlių, kapotų graikinių riešutų arba kapotų pekano riešutų.
Streusel užpilo variantas: Sumaišykite ¼ puodelio voliotų avižų, 2 šaukštus miltų, 1 arbatinį šaukštelį moliūgų pyrago prieskonių, ¼ puodelio turbinado cukraus ir ¼ puodelio gabalėliais supjaustyto sūdyto sviesto. Supjaustykite sviestą konditerijos pjaustytuvu arba šakute, kol susidarys trupiniai. Pabarstykite ant viršaus prieš kepant.
Glazūrinio užpildo variantas: Padarykite 1 šio klevo glaisto receptą ir šakute aptepkite bandeles. Arba naudokite sūdytos karamelės glazūrą pagal šį rudojo sviesto bananų duonos receptą.